Vad är en egen poster? Något jag äger eller är det ett eget motiv på poster. Ja man kan undra vad det viktigaste är, att ha eget motiv eller äga en poster med ett spännande motiv. Naturligtvis finns det som med allt annat inget perfekt facit om vad som är rätt. Viktigt är att ägaren är nöjd med sitt eget beslut och att man har en poster som man är nöjd med. Förmodligen har du som ägare aldrig funderat över ovanstående och varför skulle du ha gjort det. Vill man ha en poster och har en sådan så är det så.

En anledning kan vara att man har ett tomt utrymme på väggen och känner att man ska ha något där, vad är då lättare att göra än att klicka in sig på nätet, söka på posters och leta rätt på ett motiv och format som skulle passa. Klicka hem postern tillsammans med ram och sätta upp den på väggen. Och det tomma utrymmet är helt plötsligt borta.

Troligen så finns det säkert tusen andra anledningar till att så många vill ha en posters som säljs i tusentals och tusentals över hela Europa. Budskapet är alltid viktigt och många poster har ett budskap som man vill framföra. Budskapet säger ofta något om personen som äger postern och vad den vill förmedla. Sammanfattningsvis så kan man konstatera att anledningarna är många och att det finns massor av kunder därute som är beredda att just nu beställa en poster.